Citytrip Barcelona

5 dagen dwalen door Barcelona

Barna

Wij gaan begin juni 5 dagen naar Barcelona! Dit heeft helemaal niks te maken met het feit dat Ilse tijdens ons vorige bezoek aan “Barna” de geheugenkaart van de fotocamera geformatteerd heeft. Staat er los van. Het is gewoon een geweldige stad waar je niet op uitgekeken raakt en ligt ook nog eens aan de kust van de Middellandse zee!
Na een fijne vlucht met Ryan Air landen we op Girona Airport. Nog een uurtje in de bus en we staan in Barcelona. Hoe fijn is dit! 5 dagen dwalen door de stad met haar mooie pleintjes, parken, historische gebouwen, musea, het strand en natuurlijk de overheerlijke Tapas! We hebben voor 4 nachten een slaapplek in Residencia Universitaria Nikbor, gelegen op de Passeig de Gràcia.

Wie Barcelona zegt, zegt Gaudi. De bouwwerken van de wereldberoemde architect zijn dan ook het handelsmerk van de stad. De Sagrada Familia, de monumentale basiliek in het centrum van de stad, Casa Batllo, Casa Mila, Park Güell,… Indrukwekkende architectuur die je gewoon gezien moet hebben.

Citytrip Barcelona routeFotoalbum: Barcelona

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *